Spoštovani,

vse učbenike si lahko vsi učenci šole brezplačno izposodijo v šoli. Učbenike si bodo izposodili v šolski knjižnici v zadnjih dneh pouka oz. v prvih dneh novega šolskega leta. Učbenike za izbirne predmete si bodo učenci od 7. do 9. razreda izposodili v prvih dneh novega šolskega leta.

V kolikor si kdo ne želi izposoditi učbenikov v učbeniškem skladu, o tem obvesti skrbnici učbeniškega sklada (matična šola – Edita Čelofiga, podružnična šola – Jelica Primožič).

Ob izteku šolskega leta morajo učenci vrniti učbenik / komplet izposojenih učbenikov v šolsko knjižnico. Če bo kakšen učbenik uničen ali pa ga učenci ne bodo vrnili, boste morali zanj v skladu z 10. členom Pravilnika o učbeniških skladih plačati odškodnino. Znesek bo obračunan na položnici, ki jo boste starši prejeli julija.

Učenci se v izposojene učbenike podpišejo, da se v primeru izgube učbenika ve, komu ta učbenik pripada. Učbenike morate starši obvezno zaviti, priporočamo zavijanje v odstranljive ovitke ali v prozorno samolepilno folijo tako, da se učbeniki ne poškodujejo. Na vse učbenike učenci nalepijo nalepke z imenom in priimkom.

Vse delovne zvezke, šolske potrebščine in ostala gradiva za učence od 4. do 9. razreda kupite starši.

Učenci 1., 2. in 3. razreda bodo brezplačno prejeli komplet delovnih zvezkov / učnih gradiv (predvidoma prvi dan pouka). Starši kupite samo šolske potrebščine.

Nakup delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki jih učenci potrebujejo, je prepuščen vaši izbiri. Lahko izberete izmed ponudb, ki so jih za vas pripravile različne založbe (povezave so dodane spodaj), ali pa se odločite za nakup kjerkoli drugje. Za morebitne napake in spremembe cen v ponudbah založb ne odgovarjamo.

Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. št. 02 780 04.

Na spletni strani OŠ Ljudski vrt najdete povezave do ponudnikov učnih gradiv.

Priloge:

  1. Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in ostalih šolskih potrebščin za 2021/22

Lep pozdrav,

Jelica Primožič, skrbnica učbeniškega sklada

Potrebščine-SEZNAM-2021-2022.pdf

(Visited 203 times, 1 visits today)