Spoštovani starši.

V ponedeljek, 18. 5. 2020, ponovno pridejo učenci od 1. do 3. razreda pod posebnimi pogoji, ki jih je predpisal NIJZ, v šolo. Njihovega prihoda se tudi mi veselimo in smo se na to temeljito pripravili. Veseli nas, da pridejo praktično vsi. Učencem bo omogočeno:

  • jutranje varstvo (1. in 2 razred) – od 6.15 zjutraj (samo prijavljeni),
  • redni pouk in
  • podaljšano bivanje.

Učenci 1. in 2. razreda v jutranjem varstvu bodo imeli zajtrk (prijavljeni), za vse učence bo organizirana malica in kosilo (za prijavljene).

Šolski avtobusi bodo vozili (samo za prijavljene, saj je število otrok na avtobusu omejeno). Prva jutranja vožnja je odpovedana, druga je kot običajno (ob 7.50 so učenci v šoli). Domov bo ta teden peljal avtobus ob 12.20.

Glede na priporočila moramo učence razdeliti v skupine do 15 otrok, zato je oddelek  kjer je potreba, razdeljen v dve skupini. Pouk bo trajal od 8.00 do 12.00, po tem času bodo prevzeli skupino učitelji podaljšanega bivanja. Matična učiteljica deljenega  oddelka bo preživela po dve uri dnevno z vsako skupino svojega oddelka. Učenci ne nosijo zaščitnih mask v šoli.

Starši v šolo ne vstopate. Otroka oddate pri zadnjem vhodu. Tam ga bo sprejel delavec šole. Učitelje obvestite, kdaj boste prišli po otroka, da ga pravočasno napotijo pred vhod.

Nujna je vaša podpisana izjava, da je otrok zdrav. Brez te izjave otroka žal ne moremo sprejeti v šolo. Izjave posredujte razredničarkam do ponedeljka oziroma jo v skrajnem primeru otrok prinese v šolo v ponedeljek zjutraj.

Učenci v ponedeljek prinesejo v šolo vse potrebščine, ki jih potrebujejo v šoli. Torbic in šolskih potrebščin do konca šolskega leta ne nosijo domov.

Prosimo vas, da se že doma pogovorite z njimi o pomembnih pravilih (ohranjanje distance, brez dotikanja, umivanje rok, …). Seveda bomo to vsakodnevno počeli v šoli tudi mi.

Želimo si, da bi bivanje vaših otrok v šoli bilo prijetno in varno. Za to se bomo potrudili po svojih najboljših močeh. Vas pa prosimo za sodelovanje in razumevanje.

Delitev_na_skupine_18052020

Vozni_red_18052020_22052020

S spoštovanjem, Tatjana Vaupotič Zemljič, ravnateljica

 

(Visited 49 times, 1 visits today)