SPOŠTOVANI UČENCI IN STARŠI.

TEČE TRETJI TEDEN IZOBRAŽEVANJA NA DALJAVO. Z VESELJEM UGOTAVLJAM, DA SE TRUDITE VSI: UČENCI, UČITELJI IN STARŠI. S TEM IZKAZUJETE SVOJE ODGOVORNO VEDENJE V ČASIH KRIZE. VSEM NAM MORA BITI JASNO, DA MORAMO V ČASU, KO DELAMO OD DOMA, NAREDITI KAR NAJVEČ, DA BOMO LAHKO USPEŠNO ZAKLJUČILI ŠOLSKO LETO. ZATO JE POTREBNO NADALJEVATI Z NOVO SNOVJO, UTRJEVATI, PONAVLJATI, VADITI. UČITELJI SE TRUDIJO, DA BI BILA NAVODILA ZA DELO JASNA. NA VAS, UČENCIH, PA JE, DA SODELUJETE PO NAJBOLJŠIH MOČEH.

HVALA TUDI VSEM, KI STE ŽE IZPOLNILI SPLETNO ANKETO. DOBRI 2/3 JE TAKŠNIH. OSTALI STE POVABLJENI, DA TO STORITE DO ČETRTKA, 2. 4. 2020. POTEM BOMO ANKETO ZAPRLI IN OBDELALI ODGOVORE. O REZULTATIH VAS BOMO OBVESTILI.

VSE OBVEŠČAM, DA BOMO V ČETRTEK, 2. 4. 2020, IMELI ŠPORTNI DAN VSI OD 1. DO 9. RAZREDA NA MATIČNI IN NA PODRUŽNIČNI ŠOLI. TO POMENI, DA TA DAN NE BOSTE IMELI DRUGIH OBVEZNOSTI. OD SVOJIH RAZREDNIKOV IN ŠPORTNIH PEDAGOGOV BOSTE JUTRI PREJELI NATANČNA NAVODILA. PROSIM VAS, DA NATANČNO UPOŠTEVATE NAVODILA. ČE GRESTE VEN, GRESTE LE S SVOJIMI DRUŽINSKIMI ČLANI, NE DRUŽITE SE Z OSTALIMI, IZBIRAJTE POTI, KJER NI VELIKO LJUDI. NE ODHAJAJTE NA IGRIŠČA IN IGRALA. KLJUB TEMU PA VAM ŽELIM, DA ŠPORTNI DAN PREŽIVITE LEPO!

USPEŠNO DELO IN ZDRAVJA ŽELIM VSEM!

TATJANA VAUPOTIČ ZEMLJIČ, ravnateljica

(Visited 59 times, 1 visits today)