Drage učenke in učenci, spoštovani starši.

Šolsko leto, polno različnih izzivov, s katerimi se srečujemo pri svojem delu, se je prevesilo v drugo polovico. Zaključili smo prvo ocenjevalno obdobje. Mnogi učenci ste se zelo izkazali na področju znanja, športa, sodelovanja pri oblikovanju šolskih prireditev. Nekaj vas je takšnih, ki niste uspeli pridobiti ocen pri vseh predmetih iz različnih razlogov. Žal vas je tudi nekaj, ki pri izkazovanju znanja niste bili uspešni.

Iskreno upam, da bo druga polovica šolskega leta vsem nam bolj prijazna, da bomo lahko v šoli normalno zadihali in opravljali svoje delo po načrtu, brez spopadanja z okužbami in karantenami. Želim si, da tudi vsi tisti učenci, ki do sedaj še niste izkazali ustreznega znanja, zberete voljo in energijo in se uspešno lotite šolskega dela.

V tem tednu ste imeli učenci od 6. do 9. razreda pouk na daljavo, saj so nam okužbe na velika vrata vdrle v šolo.

Jutri imamo kulturni dan za vse učence šole, za nekatere v šoli, za druge na daljavo. Vsi ste vabljeni k ogledu šolske prireditve, za katero so se res potrudili sodelujoči učenke in učenci, mentorice in mentorji.

Potem vam želim lep, zdrav in miren podaljšani vikend. V ponedeljek, 7. 2. 2022 je po šolskem koledarju pouka prost dan, v torek, 8. 2. 2022 je državni praznik.

Vidimo se v sredo, 9. 2. 2022. Upam, da zdravi in z novo energijo, s katero bomo uspešno izpeljali še drugi del tega šolskega leta.

Bodite dobro!

Prijazen pozdrav,

                                                     Tatjana Vaupotič Zemljič, ravnateljica

(Visited 43 times, 1 visits today)